Μαγείρεμα & Σίτιση

Η οικονομική & ανθρωπιστική κρίση οδήγησε σε μεγαλύτερη ανάγκη για προσφορά φαγητού και τροφίμων σε άστεγους Έλληνες, οικογένειες σε πολύ δύσκολες συνθήκες, άπορους, άνεργους, ηλικιωμένους και πρόσφυγες λόγο πολέμου. Έτσι, το το 2014, σε πρώτη φάση, ανταποκρινόμενοι στα τεράστια νούμερα προσφύγων που εισέρχονταν στην Ελλάδα, αρχίσαμε να μαγειρεύουμε και να παρέχουμε δωρεάν άνω των 10,000 μερίδων τον μήνα. Σιγά σιγά το πρόβλημα των προσφύγων αποκαταστάθηκε σε πιο οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας. Όμως το πρόβλημα των Ελλήνων άστεγων και άπορων οικογενειών πολλαπλασιάστηκε. Αυτό μας ώθησε να ενσκύψουμε στα προβλήματα της χώρας.

Υπηρεσία Είναι να Παραμένεις στον Εαυτό, όταν ο κόσμος γύρω μας καταρρέει ! Είναι να Είσαι Φωτοδοτης στις σκοτεινές μέρες ! Να Ακτινοβολείς σιωπηρά την Παρουσία ! Να κρατάς τα Ηνία σταθερά και ακλόνητα, ενώ Οδηγείς το Όχημα εν μέσω της Μάχης ! Υπηρεσία Είναι να μην έχεις πάνω και κάτω ! Να Παραμένεις Σταθερός, κάτω απ’ όλες τις συνθήκες ! Υπηρεσία Είναι να μην βλέπεις «άλλους», παρά μόνον τον Εαυτό ! Υπηρεσία Είναι να μην υπηρετείς τους «άλλους» , γιατί βλέποντας «άλλους», συντηρείς και ισχυροποιείς ακόμη το «εγώ», που υποτίθεται ότι υπηρετεί! Υπηρεσία Είναι να Παραμένεις χωρίς εγώ ! Υπηρεσία Είναι να μην έχεις συναίσθηση ότι κανεις υπηρεσία ! Υπηρεσία Είναι η Φύση των Πραγμάτων ! Αναγκάστηκαμε να εφεύρουμε μια τέτοια λέξη, όπως η Υπηρεσία, γιατί έχουμε απομακρυνθεί τόσο πολύ από τον Εαυτό ! Αυτός που έχει την «αίσθηση» ότι κάνει υπηρεσία δεν Υπηρετεί ! Μια συμβιβαστική πρόταση είναι : Εαυτός «Υπηρετεί» Εαυτόν ! ?

Gepostet von Νέκταρ Αγάπης / Nectar of Love am Dienstag, 11. Juni 2019

Σκοπός μας είναι να περάσουμε το μήνυμα της προσφοράς και της αγάπης προς τον πλησίον μας και να κινητοποιήσουμε τους συνανθρώπους μας, ώστε ο κάθένας να μεριμνά και να ενδιαφέρεται για τους γύρω του.

Τώρα, στον καινούριο μας χώρο του Νέκταρ Αγάπης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη έχουμε φτιάξει μια πλήρως επαγγελματικά εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για το σκοπό αυτό, ικανή να μαγειρεύει για 1,000 ανθρώπους τη φορά. Συνεργαζόμαστε με δήμους, ΜΚΟ και διάφορες οργανώσεις, μαγειρεύουμε εθελοντικά και προσφέρουμε φαγητό σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα των αναγκών, δραστηριοποιούμεθα κυρίως στον Πειραιά και στο Κέντρο της Αθήνας.

 

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 100,00€