Ραδιοφωνικός σταθμός

«Αιώνια Φωνή: Αναβιώνοντας τις ρίζες μας», το όνομα του νέου σταθμού μας, είναι η φωνή της αλήθειας που όλοι αναζητούμε στην ζωή μας. Σίγουρα η αλήθεια δεν μπορεί να πηγάσει από τον εξωτερικό υλικό κόσμο, αλλά αναβλύζει μόνο από μέσα μας, από την καρδιά.

Οι νέοι βρίσκονται αποκομμένοι, εγκλωβισμένοι σε μια εικονική πραγματικότητα μιας υλιστικής ζωής. Οι απαιτήσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης παίρνουν περισσότερο χρόνο από την ζωή τους χωρίς  να δίνουν ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα ζωής. Παραμελούν την πνευματική τους εξέλιξη σαν αποτέλεσμα να μην έχουν τον τρόπο και τις μεθόδους να αντιμετωπίσουν τα σύγχρονα προβλήματα. Το ίδιο σε μικρότερη αναλογία συμβαίνει και με τους μεγαλύτερους.

Αυτό μας ενέπνευσε να χτίσουμε τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “Αιώνια Φωνή” ο οποίος απευθύνεται σε νέους και όχι μόνο. Θα έχουμε την δυνατότηα να αναπτύσσουμε διάλογο, να ανταλλάσσουμε απόψεις και προβληματισμούς, να ακούμε ιστορίες με ηθικό δίδαγμα και εμπειρίες μεταμόρφωσης προς το καλύτερο που θα μας εμπνέουν και θα επιτρέπουν να ρέει η Αγάπη που υπάρχει μέσα στην καρδιά μας. Επιπλέον, θα γίνονται ομιλίες και συνεντεύξεις με ευρεία θεματολογία που θα καλύπτει τον τομέα των αξιών, των σχέσεων, της εκπαίδευσης, της υγείας, της φιλοσοφίας, του διαλογισμού, της τέχνης, του αθλητισμού, της καλλιέργειας βοτάνων, και πολλά άλλα. Θα προσπαθήσουμε να θίξουμε καίρια θέματα και να δώσουμε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα, προκειμένου να συνεισφέρουμε και εμείς με την σειρά μας σε αυτό που ονομάζεται εξυγίανση των σχέσων και της κοινωνίας.

Όραμά μας είναι να ιδρύσουμε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που θα λειτουργεί σαν πηγή ψυχαγωγίας, έμπνευσης και θα καθοδηγεί τους νέους, βοηθώντας τους να βρίσκουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα και να κάνουν θετικές αλλαγές στην ζωή τους.

Η μουσική είναι πάντα ο πιο σύντομος και ευχάριστος δρόμος για την επαφή με τον πραγματικό μας Εαυτό – με την αγάπη, την αρμονία και την ομορφιά. Επιλέγουμε για εσάς όμορφα μουσικά κομμάτια, μουσική της ψυχής, για χαλάρωση και ψυχική ηρεμία και που θα σας συντροφεύουν μέσα στην καθημερινότητά σας.

 

 

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 100,00€