Εκδηλώσεις & Συνέδρια

Στο Νέκταρ αγάπης είχαμε την χαρά να διοργανώσουμε και να φιλοξενήσουμε διάφορες επιτυχημένες δράσεις – από μουσικά δρώμενα, βιβλιοπαρουσιάσεις, συνέδρια μέχρι και εργαστήρια για τη στήριξη φιλανθρωπικών σκοπών.

Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν, όταν κινητοποιημένοι νέοι από περισσότερες από εφτά χώρες της Ευρώπης συμμετείχαν σε ένα τριήμερο συνέδριο στο Νέκταρ Αγάπης. Ο κύριος σκοπός ήταν η αναγνώριση των προβλημάτων και των αναγκών της κάθε χώρας (όπως η αύξηση των αστέγων, φτώχειας, έλλειψη φροντίδας των ηλικιωμένων), και η πρόταση άμεσων βημάτων επίλυσής τους προς κάθε δυνατή κατεύθυνση, καθώς και η αποδοχή βοήθειας και υποστήριξης από τις ομάδες των άλλων χωρών. Πέρα από το εκτενές εργαστήριο με συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών, το συνέδριο περιελάμβανε και δράσεις, όπως το μαγείρεμα και η διανομή φαγητού σε περισσοτέρους από 450 άστεγους στις περιοχές του Πειραιά, του Αγ. Ιωάννη του Ρέντη και στο Γκάζι. Η τριήμερη δράση περιλάμβανε και ασκήσεις, όπως ο διαλογισμός, η γιόγκα και το Qigong, ώστε να μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε ισορροπία και συγκέντρωση στη καθημερινή μας ζωή.

Ένα παράδειγμα από τα μουσικά δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν στο Νέκταρ Αγάπης είναι η μουσική παράσταση που δώθηκε από το βιρτουόζο στο ινδικό μαντολίνο U. Rajesh, η οποία έγινε με σκοπό τη συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων για τη διανομή στους εκατοντάδες άστεγους που στηρίζουμε.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν και η παρουσίαση του βιβλίου για τον Μαχάτμα Γκάντι που έγινε στην επέτειο των 70 χρόνων από το θάνατό του, από την συγγραφέα του βιβλίου κ. Σοφία Μακράκη, και τον καθηγητή του πανεπιστημίου κ. Δημήτρη Βασιλειάδη.

Πολλά περισσότερα δρώμενα θα ακολουθήσουν καθώς θα εργαζόμαστε για την πραγματοποίηση του οράματός μας, της προώθησης της ανιδιοτελούς αγάπης και της υπηρεσίας.

 

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 1,00€

No Comments

Post a Comment